(placeholder)

Wat vind ik belangrijk bij het ontwerpen van een huis? Allereerst hou ik van  huizen met een slim uitgedachte indeling, met flexibiliteit voor verschillende levensfases, en veel licht en uitzicht op de goede plekken.


Duurzaam bouwen (miv januari 2020 BENG regelgeving)  is voor mij geen keuze maar een uitgangspunt. Ik ga uit van (bijna) nergieneutraal ontwerpen en bouwen en indien mogelijk circulair bouwen. Daarnaast gaat het ook over afspraken maken met de aannemer over een duurzame bouwplaats.


Tot slot heb ik een voorkeur voor een constructie in houtskeletbouw omdat dit een eenvoudige manier van bouwen is, die een comfortabel binnenklimaat creƫert en niet onbelangrijk: goede kwaliteit/prijs verhouding heeft.


Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen specifieke eisen, wensen en dromen wat betreft wonen. In het ontwerpproces staan deze wensen centraal en werken we samen aan een geheel "eigen" huis. Een huis kan namelijk nog zo mooi zijn, dat maakt het niet automatisch jouw thuis.


Over mij:: In 2005 ben ik van start gegaan met "De Ontwerpkeet" en sindsdien heb ik me bezig gehouden met het ontwerpen van woningen en interieurs. Daarnaast heb ik heb een aantal jaren les gegeven aan de Design Academy.


In de zomer ben ik veel te vinden in mijn moestuin, waar ik eigenlijk altijd achter de feiten aanloop. En tot slot heb ik sinds mijn studie de twijfelachtige hobby om veel zelf te klussen en te verbouwen met als gevolg dat ik maar al te goed weet hoe belangrijk het is dat je een fijne architect hebt die samen met de aannemer je helpt tijdens de spannende, maar ook drukke periode van bouwen.